”Näin pääset samalle levelille kumppanisi kanssa ja saavutat vahvan ja onnellisen parisuhteen”

Kyllä.

 

Ja vielä ilman kolmannen osapuolen läsnäoloa, suuria summia tai keskustelun päätymistä riitelyyn.

 

Olen nimittäin luonut selkeän ja yksinkertaisen menetelmän, millä jokainen pariskunta, myös te, pääsette varmasti samalle levelille, jolloin voitte taas keskittyä nauttimaan yhdessä olostanne.

 

Ja se toimii taatusti.

 

Kuulostaako hyvältä?

 

Tällä menetelmällä niin minä itse kuin lukuisat asiakkaani ovat päässeet umpikujalta tuntuvista toivottomista parisuhteen hetkistä takaisin yhteisymmärrykseen. Tämä tosiaan toimii, ihan parisuhteesta riippumatta.

 

Mikä parasta – tämä ei vaadi kolmannen osapuolen läsnäoloa tai suuria summia.

 

Tämä menetelmä on todella niin helppo, että kuka vain voi käyttää sitä. Olittepa umpikujalta tuntuvassa tilanteessa tai toiveissa vahvistaa vielä entisestään suhdettanne. Ymmärrät, kun olet käynyt menetelmän läpi.

 

Kaikki on mietitty valmiiksi puolestanne ja testattu. Teidän tulee vain ottaa tämä menetelmä käyttöönne.

 

Tilaa omasi tästä ennen kuin tarjous päättyy:

Jos haluat päästä samalle levelille – yhteisymmärrykseen kumppanisi kanssa, mikset hankkisi tätä menetelmää nyt heti? Et voi hävitä mitään.

 

Sen nimi on yksinkertaisesti Parisuhde työkirja.

 

Se on digitaalinen, viisi aihealuetta sisältävä suoraviivainen prosessi, kuinka oikeasti pääsette yhteisymmärrykseen, tutustumalla itseenne sekä toisiinne ja muuttamalla odotuksenne yhteisiksi.

Mitä Parisuhde työkirja sisältää?

Digitaalinen Parisuhde työkirja sisältää viisi aihe-aluetta:

1) Parisuhteen arvot

Tämän kappaleen jälkeen tiedätte täsmälleen, mikä on teille molemmille tärkeintä parisuhteessanne. Tiedätte miten arvot näkyvät jo arjessanne ja miten voitte saada kaikista tärkeimmät asiat esille vielä enemmän.

2) Tarpeet parisuhteessa

Tässä kappaleessa pääsette syventymään omien ja toisen tarpeiden äärelle. Tämän kappaleen jälkeen tiedätte miten tarpeenne tulee täytettyä, jotta molemmilla on turvallinen ja hyvä olo parisuhteessa.

3) Vuorovaikutus ja kommunikointi

Kolmannessa aihe-alueessa luotte vahvan perustan kommunikoinnille sekä vuorovaikutukselle. Pääsette lisäämään myönteistä vuorovaikutusta suhteeseenne sekä lähennytte käyden läpi sekä niitä kipeimpiä että kaikista ihanimpia asioita toisistanne ja parisuhteestanne.

4) Itsensä ja toisen hyväksyminen

Niin itsen kuin toisen hyväksyminen on todella tärkeä osa vahvaa ja hyvinvoivaa parisuhdetta. Tämän kappaleen jälkeen tiedätte, kuinka voitte tukea toinen toisianne sekä itsen että toisen hyväksymisessä. Kokemus siitä, että voi olla aito oma itsensä ja tulee silloin rakastetuksi ja hyväksytyksi vaikuttaa suuresti hyvinvointiimme ja onnellisuuden kokemiseen.

5) Sitoutuminen parisuhteeseen

Nyt kun olette jo luoneet vahvan perustan parisuhteellenne, on aika myös sitoutua yhdessä sopimaanne. Tässä kappaleessa varmistatte, että haluamanne muutokset siirtyvät myös käytännön tasolla arkeenne. 

 

Tarvitset vain halua keskustella ja ymmärtää kumppaniasi. Parisuhde työkirja hoitaa loput…

Miksi tämä toimii paremmin, kun kaikki muu mitä olet jo kokeillut?

 

Anna kun arvaan, olet koittanut ottaa asioita puheeksi eri näkökulmista tai ehkä eri äänensävyllä tai jopa kysymällä kumppanisi kantaa ensin…

 

Silti keskustelunne ajautuvat samoille urille syyttelyyn tai vastakkainasettelun kautta riitaan.

 

Odotatte jotain ihmeellistä läpimurtoa sinnikyytenne tuloksena. Mitä ei tietenkään koskaan tule.

 

Ellette kokeile jotain uutta.

 

Parisuhde työkirja ohjaa teidät työskentelemään jo heti alusta asti yhteisten tavoitteiden eteen. Jolloin ette ajaudu toisianne vastakkain, vaan työskentelette yhdessä samalla puolella yhteistä parisuhdettanne varten.

 

Jostain muualta saat varmasti paljon tietoa siitä, millainen toimiva parisuhde on ja mitä asioita sen tulisi sisältää.

 

Parisuhde työkirja ei keskity kertomaan MITÄ teidän tulisi saavuttaa, vaan antaa teille selkeät ja yksinkertaiset työkalut siihen, MITEN voitte saavuttaa HALUAMANNE.

 

Eli sen sijaan, että saisitte lisää tietoa niistä asioista, jotka tyypillisesti esiintyvät hyvinvoivassa parisuhteessa. Tässä menetelmässä ohjataan rakentamaan juuri teidän tilanteeseen, teille paras mahdollinen parisuhde.

 

Jos haluaisit oppia koko testatun menetelmän alusta loppuun – ja saada valmiit työkalut, jotka voit ottaa käyttöön heti – hanki Parisuhde työkirja (digitaalinen) tästä:

Vertailuna:

 

Jos pyytäisit minua valmentamaan teitä kaikista aiheista, jotka Parisuhde työkirja sisältää, veloittaisin siitä vähintään ​900 €.

 

Eli koko setin ARVO on yli 900 € (mutta et maksa niin paljoa).

 

Jos todella haluat päästä yhteisymmärrykseen kumppanisi kanssa, nappaa oma Parisuhde työkirjasi oikeasti nyt.

 

Älä viivyttele. Muista: takaan, että pääsette yhteisymmärrykseen – tai et maksa mitään. Ainoa takuuehtoni on, että teette Parisuhde työkirjan tehtävät ja harjoitukset. Koska muuten tämä ei tietenkään toimi. Mutta tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

 

Saat siis yhteensä yli 900 € arvoiset edut, kun tilaat Parisuhde työkirjan nyt.

 

Hinta?

 

Alle sata euroa…

 

Vain 19 €

 

Mutta se on saatavilla vain tältä sivulta vain nyt. Tarjous päättyy pian. Sitten on liian myöhäistä, etkä saa tätä enää millään hinnalla.

 

Et löydä vastaavaa pakettia mistään muualta.

 

Joten nappaa omasti tästä ennen kuin tämä kaikkien aikojen paras tarjous menee sinulta ohi:

Parisuhde työkirja EI sovi kaikille. Mikäli ette kykene minkäänlaiseen keskusteluyhteyteen tai olette akuutissa parisuhdekriisissä, Parisuhde työkirja EI SOVI teille. Näissä tapauksissa tulee kääntyä muun avun puoleen.

Parisuhde työkirja sopii teille, jos...

  • Haluatte paremman parisuhteen

  • Haluatte hyvinvoivan, teidän näköisen parisuhteen

  • Olette halukkaita tutkimaan itseänne ja ymmärtämään toisianne

  • Haluatte rakentaa parisuhteen, joka toimii molemmille voimavarana

Jos täytätte nämä yksinkertaiset kriteerit, Parisuhde työkirja sopii myös teille. Hanki omasi tästä:

Sinulla on 2 vaihtoehtoa

 

Sinulla on nyt kaksi yksinkertaista vaihtoehtoa:

 

1. Jatka inhottavaa toimimatonta rataa, joka todennäköisesti vie sinua ja kumppaniasi vain kauemmas toisianne. Saatat päästä kovalla väännöllä jostain asioista yhteisymmärrykseen, mutta samalla uusia erimielisyyksiä ilmaantuu ja molemmat joko tyytyy tilanteeseen tai edelleen käyttää kaiken energiansa paremmasta tilanteesta taisteluun.

 

TAI

 

2. Kokeile Parisuhde työkirjaa, ilman mitään riskiä. Kuten sanottu, takaan, että tekemällä tehtävät, tulette pääsemään yhteisymmärrykseen. Joten mikset ottaisi seuraavaa askelta nyt? Et voi hävitä mitään.

 

Saat välittömästi pääsyn kaikkeen materiaaliin.

 

Tässä on taas se nappi. Tiedät mitä tehdä…

Koska luit tänne asti, olet selvästi kiinnostunut. Joten mikset ainakin kokeilisi tätä? Kohta tarjous päättyy ja sitten et enää saa tätä. Sen jälkeen jäät samaan oravanpyörään. Sinun täytyy toimia nyt, koska kohta on oikeasti myöhäistä.

 

Kuinka arvokas parisuhteesi on sinulle?