Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä: Mindboost Oy

Me vastaanotamme, keräämme ja säilytämme kaikki verkkosivuillamme antamasi tiedot sekä tiedot jotka on toimitettu meille muulla tavalla. Lisäksi keräämme internet protocol (Ip-) osoitteen, jota tietokone käyttää internetiin liittymiseen. Käytämme ohjelmistotyökaluja istunnon tietojen mittaamiseen ja keräämiseen, mukaan lukien sivun vastausajat, tiettyjen sivujen käyntien pituus, sivun vuorovaikutustiedot ja menetelmät, joita käytetään selaamaan pois sivulta. Keräämme myös henkilökohtaisia ​​tietoja (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Säilytämme tietoja kahden vuoden ajan. Sen jälkeen tiedot poistuvat järjestelmästämme.​

 

Miksi käsittelemme tietojasi? 

Asiakassuhteen hoitamiseen, tuotteiden lähettämiseen sekä tarjouspyyntöihin vastaamiseen.

Kun suoritat yhteydenotto -tapahtuman verkkosivuillamme, osana prosessia keräämme henkilökohtaisia tietoja, jotka annat meille, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Henkilötietojasi käytetään vain edellä mainituista syistä

Yrityksemme verkkosivu on Wix.com-alustalla, Wix.com tarjoaa meille online-alustan, jonka avulla voimme tarjota palveluitamme sinulle. Tietosi voidaan tallentaa Wix.comin tietojen tallennuksen, tietokantojen ja yleisten Wix.com -sovellusten kautta. Tiedot tallentuvat suojattuihin palvelimiin palomuurin taakse.


 

Jos et halua meidän käsittelevän tietojasi enää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen maria@mindboost.fi. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se usein. Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan heti, kun ne julkaistaan ​​verkkosivustolla. Jos teemme merkittäviä muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle päivityksistä, jotta tiedät, mitä tietoja keräämme, miten niitä käytetään sekä millä edellytyksillä käytämme ja/tai paljastamme ne. Jos haluat käyttää, korjata, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia ​tietojasi, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen maria@mindboost.fi.