IMG_8615.JPG

Yksilövalmennus

Yksilövalmennukseen hakeutuu usein ihminen, joka tuntee olevansa solmussa elämässä tai jollakin elämän osa-alueella. Mielessä saattaa olla epäilys siitä voiko valmennuksesta olla hyötyä omaan tilanteeseen. Arjessa läsnä on kuitenkin enemmän tai vähemmän epävarmuus, turhautuneisuus tai ahdistuneisuus. 

Coaching

Coaching on ajatuksia herättävä toimintamalli, jossa valmennettava löytää uusia näkökulmia, oivalluksia ja tavoitteita. Valmennuksessa keskitytään johonkin elämän solmukohtaan ja etsitään sille ratkaisua. 

Valmennus on matalan kynnyksen tukea, johon riittää halu löytää uusia oivalluksia ja ratkaisuja haasteisiin. Valmennuksesta ei tehdä kirjausmerkintöjä. Valmennuksessa voidaan keskittyä esimerkiksi työ- tai opiskeluelämän haasteisiin, ihmissuhteiden haasteisiin, itsetunnon haasteisiin tai omaan jaksamiseen. Valmennus on aina luottamuksellista ja rakentuu valmennettavan toiveiden mukaisesti.

Valmennuksissa kohtaamme 1 – 2 viikon välein. Ne voivat tapahtua Zoomin välityksellä tai puhelimitse, joten valmennukseen voi osallistua mistä päin maailmaa vain. 

Hinnasto

  • Alkukartoitus 45min, 0€

  • 3 tapaamista à 60min 360€, maksu yhdessä erässä

  • 7 tapaamista à 60min 840€, maksu yhdessä - kolmessa erässä.

  • 15 tapaamista à 60min 1800€, maksu yhdessä - kuudessa erässä. 

Haluatko yksilövalmennukseen?

Aloita varaamalla aika maksuttomaan kartoituspuheluun. Tämä ei sido sinua jatkamaan työskentelyä kanssani.